De Wree: "Niemand denkt aan Europees voetbal"

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
De Wree: "Niemand denkt aan Europees voetbal"
Foto: © SC

Kris De Wree zette Lierse tegen Cercle Brugge op weg naar een 3-0-overwinning. De verdediger houdt echter de voetjes op de grond. “We willen vooral het publiek verwennen.”

“Het is altijd leuk om te scoren”, reageert De Wree. “Mijn kopbal was niet echt hard, maar ik kon hem juist naast Verbist in de hoek knikken. Eigenlijk had het bij de rust al 3-0 moeten zijn. Vorige week tegen STVV hadden we het ook al moeilijk om te scoren. Na de rust waren we veel efficiënter.”

In het begin van de tweede helft kwam Lierse een paar keer goed weg. “Ik denk dat Cercle tijdens de rust een donderpreek heeft gekregen. Maar nu staan wij eerste. Dat is eens iets anders”, lacht de verdediger.

“Volgende week volgt er nog een leuke match op KV Mechelen. Na de competitie is er een grote last van onze schouders gevallen. Zo kunnen we nu veel vrijer voetballen en leggen we mooie combinaties op de mat. En we pakken ook meer premies dan tijdens het reguliere seizoen. Dat is ook eens leuk.”

Met wat geluk kan Lierse nog Europa in. “Maar daar zijn de spelers niet mee bezig. We willen nu het publiek verwennen en vertrouwen opdoen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties