Kom ook gratis afscheid nemen van G. Beerschot-coryfeeën

Kom ook gratis afscheid nemen van G. Beerschot-coryfeeën
Foto: © SC

Germinal Beerschot heeft vanavond niets meer te winnen of te verliezen thuis tegen KV Kortrijk, maar er zal genoeg randanimatie en emotie te zien zijn. Voetbalkrant.com wil u dan ook de kans geven op het Kiel enkele coryfeeën te gaan uitwuiven.

Heel wat schoon volk verlaat immers de club. Zo worden Jean-Pierre Haverals en Rik Van Goethem uitgewuifd evenals heel wat spelers die de club na jaren vaarwel zeggen.

De broertjes Monteyne, Daniel Cruz, Justice Wamfor en Philippe Clement spelen allemaal hun laatste wedstrijd voor de Ratten. En voor mannen met zo'n staat van dienst wordt natuurlijk iets speciaals uit de kast gehaald. Zo zal Clement tijdens de wedstrijd gewisseld worden om een applaus in ontvangst te kunnen nemen.

Tijdens de rust worden de U11 kampioenen gehuldigd en wordt ook de speler van het jaar gelauwerd. Die eer zal dit seizoen te beurt vallen aan Gary Kagelmacher. En nog is het niet gedaan, want ook clubicoon en materiaalman 'Joske' wordt in de bloemetjes gezet.  Hij krijgt na de wedstrijd de reischeque die de supporterfederatie voor hem bij elkaar verzamelde. De supportersfederatie vraagt dan ook uitdrukkelijk om na de wedstrijd te blijven zitten.

En ook Daniel Cruz krijgt een gepast afscheid: Armata Viola gaat Daniel Cruz uitwuiven met duizenden flyers, spandoeken en bandieris. Daarvoor zoeken ze nog hulp. Je kan je melden om 18h45 aan het Armata kot.

Wil jij deel uitmaken van deze emotionele avond? Dat kan, want Voetbalkrant.com geeft 10x2 tickets weg voor vanavond. Mail naar info@voetbalkrant.Com met je naam, adres, en telefoonnummer. Om 16 uur maken we de namen van de winnaars bekend en je krijgt een mail met uitleg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties