De Greef: "Dit voelt als buitenlands avontuur"

De Greef: "Dit voelt als buitenlands avontuur"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Arnaud De Greef kijkt uit naar zijn avontuur bij Westerlo. De verdediger die bij Anderlecht niet verder raakt als de bank wil speeltijd opdoen en ziet daar bij de Kempense club mogelijkheden toe.

"Waarom ik naar Westerlo kom, mag duidelijk zijn. De club deed me een beter voorstel dan Anderlecht, dat weinig concreets voorstelde", zegt De Greef in Het Nieuwsblad. "Ik had er voor één jaar kunnen tekenen om dan uitgeleend te worden, maar dit lijkt me beter."

Bij Westerlo speelt dan ook een voorbeeld van hem. "Corstjens bewonder ik écht. Hij heeft mijn grootste respect. Hij is zelf nog jong, maar speelde al veel. Ook hij was, zoals ik, jeugdinternational en komt van een grotere club, in zijn geval Racing Genk. Hij is de geknipte man om me te gidsen.'

"In Westerlo kan ik progressie maken. De club gaat wellicht nog een een derde centrale verdediger zoeken, wie weet een vierde. Toch hoop ik snel te kunnen spelen en gelanceerd te geraken. In zeker zin voelt zit een beetje als een buitenlands avontuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties