Gent-fans: "Gooi de rotte appels eruit"

Steurbaut Kersten
| 89 reacties
Gent-fans: "Gooi de rotte appels eruit"
Foto: © SC

De nederlaag op Anderlecht is hard aangekomen bij de Gentse supporters. Een honderdtal leden van de harde kern wachtten de spelers op bij hun aankomst op het oefencomplex op om hun ongenoegen te uiten.

De boodschap van de fans was duidelijk. “We zijn het echt beu dat bepaalde spelers nu al weken zonder enige motivatie op het veld staan”, zegt een supporter in Het Nieuwsblad. “We willen weer vechtlust zien.”

Respect
Vooral Yassine El Ghanassy moest het ontgelden. “We beseffen dat je als voetballer in een mindere vorm kunt steken. Maar als het minder draait, moet je net een tandje bijsteken en niet rondsloffen als een bejaarde conciërge. Toon respect voor de fans en negeer geen jonge kinderen die een foto vragen.”

Coach Francky Dury werd gespaard door de fans, maar kreeg wel een boodschap. “Wees harder voor de groep en gooi die rotte appels eruit. Doe je job en kies gerust voor jonge talenten als Raman, Van Der Bruggen of Vetokele. Wij zullen hen onvoorwaardelijk steunen.”

Niet naar Brugge
En niet minder belangrijk: “Blijf weg uit Brugge, want anders krijg je het moeilijk om nog te gaan tennissen”, klonk het met een kwinkslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties