Wie graait de oppergaai mee: Genk of Standard?

Robby Morren
Robby Morren
| 269 reacties
Wie graait de oppergaai mee: Genk of Standard?
Foto: © SC

In de Cristal Arena valt het doek over de competitie. De uiterst spannende play-offs worden vanavond besloten met een bloedstollende finale. RC Genk en Standard strijden in een rechtstreeks duel om de titel. De Limburgers zijn kampioen indien ze niet verliezen, Standard moet winnen.

Er is de voorbije dagen heel wat inkt gevloeid over deze clash. Racing Genk zou een verdiende kampioen zijn op basis van een heel sterk seizoen, Standard zorgde dan weer voor een onvoorstelbaar parcours in play-off 1. Dat zij in de laatste wedstrijd nog om de titel zouden strijden had niemand verwacht bij de start van de play-offs.

Voor deze allesbeslissende partij kiest Vercauteren voor Vanden Borre in plaats van Thomas Buffel. Voor de rest houdt de Genk-trainer aan bij zijn basisploeg waar ook Hubert zijn plaats weer in opeiste.

Bij Standard staan er nog vraagtekens achter de namen van Defour en Pocognoli. Hun mogelijke en respectievelijke vervangers zijn Ciman en/of Nong. Naast deze twee onzekerheden treedt ook Dominique D'Onofrio aan met zijn sterkste ploeg.

Volg de wedstrijd hier live mee...

Opstellingen:

Genk: Courtois, Joneleit, Matoukou, Hubert, Tözser, Vossen, Vanden Borre, De Bruyne, Anele, Mavinga, Ogunjimi

Standard: Bolat, Opare, Tchité, Carcela, Defour (of Ciman), Pocognoli (of Nong), Mangala, Kanu, Witsel, Camara, Van Damme

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties