Hulk: "Ik droom van de Seleçao"

Steurbaut Kersten
| 13 reacties
Hulk: "Ik droom van de Seleçao"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hij is 100 miljoen euro waard en komt voor op de verlanglijstjes van alle Europese topclubs. De Braziliaanse aanvaller Hulk is echter niet van plan Porto te verlaten. “Ik droom nu alleen van de Seleçao.”

Kersten Steurbaut en Manuel Gonzalez in Dublin

De 25-jarige aanvaller glunderde. “Dit is dan ook een heel spectaculair moment voor deze ploeg. Ik weet dat er nog veel clubs in mij geïnteresseerd zijn, maar ik heb nog geen contact gehad. Ik heb nog een contract tot 2016 en speel volgend jaar gewoon in Porto. We willen ook in de Champions League iets tonen. Deze groep wil nog groeien.”

Zondag speelt Porto nog de bekerfinale tegen Guimaraes, maar Hulk hoopt dat er daarna nog een verlengstuk aan zijn seizoen komt. “Ik droom van de nationale ploeg. Het zou fantastisch zijn dat ik geselecteerd wordt voor de nationale ploeg. Ben ik er niet ben, dan zal ik heel hard blijven werken tot ik in de selectie zit.”

Hulk kreeg ook nog enkele vragen van Japanse journalisten voorgeschoteld. “Ik heb daar heel veel geleerd”, zegt de Braziliaanse spierbundel. “De fans hebben mij er ook veel liefde gegeven. Ik ben er dan ook trots op dat ik nog steeds populair ben in Japan.”

Verjaardagscadeau voor Helton

Voor Helton was het een speciale avond in Dublin. De Braziliaanse doelman mocht in het Aviva Stadium 33 kaarsjes uitblazen. “Ik ben heel gelukkig”, zegt Helton. “Deze beker in de lucht mogen steken op je verjaardag. Dat is ongelooflijk.”

“Ik wil ook God bedanken voor dit mooie moment. We hebben een paar moeilijke momenten meegemaakt, maar de zege is uiteindelijk verdiend. Nu moet er een groot feest voor de fans volgen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties