Sigurdsson bijna van Club, 4 miljoen euro voor Hysen

Steurbaut Kersten
| 56 reacties
Sigurdsson bijna van Club, 4 miljoen euro voor Hysen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ragnar Sigurdsson zal deze zomer zo goed als zeker de rangen van Club Brugge versterken. De 24-jarige verdediger van het Zweedse IFK Göteborg staat dicht bij een overeenkomst met blauw-zwart.

Sigurdsson is in december einde contract en de IJslander aast zelf op een transfer. Bij een overgang tijdens de zomermercato kan Göteborg nog een transfersom voor de speler vangen. De nummer twaalf uit de Zweedse competitie vraagt 550.000 euro voor Sigurdsson.

Göteborg zou bovendien bereid zijn enkele spelers van de hand te doen om financiële ruimte te creëren voor de komst van Rasmus Lindgren (Ajax) en Philipp Haglund (Heerenveen).

Uit goede bron hebben we opgevangen dat Club Brugge in pole position ligt om de 16-voudige international vast te leggen. Een definitieve overgang zou een kwestie van tijd zijn. 

Voor zijn 29-jarige ploegmaat Tobias Hysen ligt het moeilijker. De aanvaller ligt nog ruim twee jaar onder contract en moet een aanzienlijk hoger bedrag opleveren. Göteborg zou tussen de drie en vier miljoen euro vragen. Hij blijft wellicht in Zweden. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties