Ninkov ten vroegste maandag van Club Brugge

Steurbaut Kersten
| 21 reacties
Ninkov ten vroegste maandag van Club Brugge
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De transfer van Pavle Ninkov naar Club Brugge wordt ten vroegste na het weekend afgerond. Dat heeft Ivan Adzic, de sportieve directeur van Rode Ster Belgrado, laten weten aan Voetbalkrant.com. Hij bevestigt ook de interesse van Lille en Bursaspor.

Adzic reisde vorige week naar Brugge voor een onderhoud met het Brugse bestuur. “De interesse van Club Brugge is het meest concreet. We zijn zo goed als rond, maar voor het einde van de competitie worden er geen transfers afgerond. “ Rode Ster Belgrado speelt zondag zijn laatste competitiewedstrijd op het veld van Vojovdina Novi Sad.

Club Brugge mag dan wel in pole position liggen in de strijd om Ninkov. Met Lille en Bursaspor heeft blauw-zwart toch nog stevige concurrentie. “Beide ploegen hebben een officieel bod uitgebracht. Club en speler moeten het aanbod nog bespreken. De interesse van FC Kopenhagen beperkte zich tot enkele informele gesprekken.”

In januari hoopte Rode Ster Belgrado nog 2,5 miljoen euro te vangen voor Ninkov, maar bronnen dicht bij de club verzekerden ons dat een transferbedrag van 1 miljoen euro moet volstaan om een overgang af te ronden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties