Van Acker: "Geen uitslag om gerust mee te zijn"

Fabian Morren
| 2 reacties
Van Acker: "Geen uitslag om gerust mee te zijn"
Foto: © SC

Sint-Niklaas staat met één been in tweede klasse. De Waaslanders wonnen de heenwedstrijd bij Woluwe-Zaventem met 0-1. Toch is Regi Van Acker niet echt tevreden.

"Het is geen uitslag om gerust mee te zijn", aldus de coach in GvA. "Onze eerste helft was niet goed. Er werd te veel met lange ballen gewerkt en dat is ons spel niet. Wij moeten het hebben van combinatievoetbal en dat heb ik in de eerste helft te weinig gezien. We mochtan ons gelukkig prijzen dat we me een kleine bonus mochten gaan rusten."

Van Acker zag wel een heel sterke tweede helft. "Tijdens de rust heb ik de jongens eens goed op hun taken gewezen. Speltechnisch liep het plotseling allemaal wel goed. We zorgden combinerend voor gevaarlijke standjes en kwamen verschillende keren alleen voor doel."

"In de slotfase kregen we nog een strafschop tegen na een fout van Vertongen op Gounongbe. Gelukkig miste Buscema de elfmetertrap. Zoniet had het er allemaal wel eens heel anders kunnen uitzien."

"Na eerder uit Hoogstraten en Turnhout keren we voor de derde keer in deze eindronde met een goede uitgangspositie terug naar Sint-Niklaas. Hopelijk kunnen we finaal hetzelfde resultaat neerzetten, al wil ik het dan deze keer liever zonder verlengingen doen", besluit Van Acker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties