Hiddink: "België heeft de ideale mix"

Steurbaut Kersten
| 39 reacties
Hiddink: "België heeft de ideale mix"
Foto: © SC

De Rode Duivels hebben de voorbije maanden aan respect gewonnen in het Europese voetbal. Ook Turks bondscoach Guus Hiddink ziet de Belgen als een gevaarlijke tegenstander.

“De ploeg is hard veranderd in de laatste zeven maanden”, zegt Hiddink aan de VRT. “Als je het België van nu vergelijkt met dat van aan het begin van deze campagne, moet je zeggen dat het veel beter geworden is.” Vorige zomer ging België nog met 3-2 onderuit in Turkije.

“België heeft nu een team gebouwd met enkele ervaren spelers en jonge talenten. Dat is een ideale mix. De wedstrijd van vrijdag is niet dé sleutelwedstrijd, maar wel een hele belangrijke. Wie hier wint, zet een stap richting de tweede plaats”, beseft Hiddink.

De Rode Duivels kunnen u ook nog een extraatje bezorgen!
U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken via BWIN. Schrijf u in via deze website en ga naar huis met zak geld.
 
Denkt u bijvoorbeeld dat de Rode Duivels met 2-1 zullen winnen van Turkije, dan betaalt BWIN  zeventien keer uw inzet terug: 2.550 euro. U kan ook voorzichtiger zijn en gewoon gokken op een overwinning van de Belgen, wat nog steeds 322,5 euro oplevert. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties