Vargas bereikt akkoord met Anderlecht

Steurbaut Kersten
| 1330 reacties
Vargas bereikt akkoord met Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De nachtmerrie van de supporters van Club Brugge komt met de dag dichterbij. Ronald Vargas bereikte een principeakkoord met Anderlecht. Club Brugge wil vijf miljoen euro vangen voor de Venezolaan.

Club Brugge vroeg deze week duidelijkheid van Ronald Vargas. Die claridad lijkt de Venezolaanse dribbelkont ook te scheppen. Vargas bereikte een principeakkoord met Anderlechtmanager Herman Van Holsbeeck over een contract voor drie of vier seizoenen.

Een streep door de rekening van het blauw-zwarte bestuur, dat hoopte om de spelmaker in Jan Breydel te houden. De steeds stijgende looneisen zorgden in Brugge echter voor wrevel. Vargas verwijt Club Brugge dan weer een gebrek aan respect. Volgens zijn entourage kreeg de speler nooit een officieel voorstel op papier.

Een transfer dringt zich dus op. Vargas ligt nog één jaar onder contract bij Club Brugge. Anderlecht drukt hard door voor een transfer, maar er is nog concurrentie. Zo wil een Russische club zeven miljoen euro bieden. Club Brugge wil minsten vijf miljoen euro vangen. Anderlecht zal volgende week een bod uitbrengen.

Een dure transfersom voor Vargas wil niet zeggen dat Anderlecht Kevin De Bruyne  uit het hoofd zet. Een transfer van Romelu Lukaku moet voldoende financiële middelen in het laatje brengen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties