De Keersmaecker: "We misten het nodige geluk"

Fabian Morren
| 10 reacties
De Keersmaecker: "We misten het nodige geluk"
Foto: © SC

De Rode Duivels slaagden er niet in om de levensbelangrijke wedstrijd tegen Turkije te winnen. "Ik verwijt de jongens niks", zegt bondsvoorzitter François De Keersmaecker.

"Ik ben enkel ontgoocheld in het resultaat, niet in de manier waarop er gespeeld werd", aldus De Keersmaecker. "Voor de zoveelste keer in deze campagne misten we het nodige geluk om een resultaat neer te zetten. Ik had een beetje hetzelfde gevoel als na de 4-4 tegen Oostenrijk, al maakte het enthousiasme in het stadion deze keer veel goed."

"Sinds ik voorzitter ben, heb ik nog nooit zo'n sfeervolle match gezien. Op een gegeven moment merkte ik dat de supporters de ploeg echt naar voor stuwden. De spelers leken er energie uit te halen. Als voorzitter vind ik dat fantastisch."

De Keersmaecker had ook gezien hoe Eden Hazard na zijn wissel meteen naar binnen ging. "Ik heb daar mijn mening over, maar die is niet voor de pers. De bondscoach moet over dergelijke zaken communiceren. Ik kan mij alleszins vinden in de manier waarop Leekens dit voorval tot nu toe heeft aangepakt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties