Sollied: "Ik kan Gent kampioen maken"

Steurbaut Kersten
| 45 reacties
Sollied: "Ik kan Gent kampioen maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nog geen witte rook boven het Ottenstadion maandag. Trond Sollied moet wachten tot Gent-voorzitter Ivan De Witte terug in het land is voor de contracten bezegeld kunnen worden met een handtekening. De Noor is alvast heel ambitieus.

AA Gent en Sollied bereikten vorige week al een mondeling akkoord over een verbintenis voor twee seizoenen. Maandag hadden de 52-jarige Noor en Gent-manager Michel Louwagie een nieuwe afspraak.

Omdat voorzitter De Witte tot donderdag in het buitenland verblijft, wordt er niets getekend. Vrijdagmiddag zitten de partijen opnieuw samen. “Bedoeling is dat Sollied dan wordt voorgesteld”, zegt Louwagie in HLN.

Maar sinds gisteren zoekt Standard een nieuwe trainer en het is geen geheim dat Sollied in Luik op belangstelling kan rekenen. “Ik kan niet bij twee clubs trainer zijn. Ik heb mijn keuze gemaakt”, is Sollied duidelijk. “Vrijdag teken ik voor twee jaar.”

Sollied legt de lat hoog voor Gent. “Ik denk dat we kampioen kunnen spelen en dan zijn we rechtstreeks geplaatst voor de Champions League.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties