Van Hemert: "Heb nog even tijd om te beslissen"
Dirk Pieters
| 9 reacties
Van Hemert: "Heb nog even tijd om te beslissen"
Foto: © SC

Eerder konden jullie al lezen dat Roel Van Hemert in de belangstelling staat van Waasland-beveren en Lommel United. De centrale verdediger gaf tekst en uitleg aan Voetbalkrant.com hoe het nu verder moet.

“Het klopt inderdaad dat Waasland Beveren een voorstel heeft gedaan, maar ook van het buitenlandse AEK Larnaca heb ik een voorstel op zak. Lommel United, Willem II en RKC Waalwijk zouden ook nog een voorstel doen de volgende dagen. Het is dus nog even afwachten wat het uiteindelijk zal worden”, aldus de Nederlander.

“Lierse wou, in tegenstelling tot wat er eerder verscheen, wel verder gaan met mij, maar ik ben niet ingegaan op het eerste voorstel van hen. Nadien hoorde ik lange tijd niets meer en toen ook Sollied vertrok was de keuze snel gemaakt. Ik had een slecht gevoel over mijn toekomst bij Lierse en zo hebben we samen besloten de samenwerking te beeindigen.”

Van Hemert kijkt met gemengde gevoelens terug naar zijn periode bij Lierse. Ik heb een mooie tijd bij Lierse gehad en speelde toch meer dan twintig wedstrijden dit seizoen. Ik wil iedereen dan ook bedanken. Zowel met de spelers als met de supporters heb ik het steeds goed kunnen vinden, maar in het voetbal moet je soms keuzes maken. Er zijn altijd mensen die een andere mening hebben en dat mogen ze ook duidelijk maken. Ik respecteer iedereen zijn mening. Jammer dat we dit seizoen zo lang onderaan het klassement stonden, maar gelukkig heeft de club zich weten te redden.”

Hoe moet het nu verder? “Ik sta open voor een nieuw avontuur en ik voel me zeker niet te groot om eventueel terug in tweede klasse te spelen. Ik voetbal graag en zolang een club ambitie heeft is het leuk om te voetballen. Ik heb het genoegen gehad om met heel wat goede spelers samen te spelen zoals Sonck, Radzinski, Thiebaut, Gibson en Maric en je bent nooit te oud om iets bij te leren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties