Nieuwe sterke man Zulte Waregem gaat voor titel

Nieuwe sterke man Zulte Waregem gaat voor titel
Foto: © SC

Patrick Decuyper, nieuwe sterke man bij Zulte Waregem en succesvol ondernemer, is razend ambitieus. De man spreekt zelfs over een titel binnen dit en drie jaar.

"We hebben een driejarenplan: komend seizoen meedoen voor Play-off 1. Het jaar erna strijden voor Europees voetbal en het jaar daarna meedoen voor de Belgische top. Voor de titel dus", aldus Decuyper in Het Nieuwsblad.

Decuyper stampte in zes jaar tijd een multinational uit de grond die in zonneënergie handelt. Maar wil ook andere bedrijven bij zijn project betrekken. "Het huidige budget van acht à negen miljoen euro moet verdrievoudigd worden. We zijn volop bezig om jonge, ambitieuze bedrijven aan de club te binden. De club moet er voordeel uit halen qua sponsoring, maar ook de bedrijven moeten kunnen groeien dankzij Zulte Waregem."

"Een tweede stap is het stadion: in ons huidige stadion kunnen we geen top spelen. Na volgende zomer zal er begonnen worden aan het nieuwe stadion voor 14.000 toeschouwers. Stap drie is een trainer waar we 200 procent vertrouwen in moeten hebben. Dat heb ik in Darije Kalezic."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties