Carcela: "Mavinga moet zich geen zorgen maken"

Carcela: "Mavinga moet zich geen zorgen maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mehdi Carcela herstelt van zijn operaties in Marokko. Voetbal Magazine zocht de Standard-speler er op en zag dat de middenvelder weer voldoende moed bij elkaar had geschraapt.

Over het incident is hij formeel: Mavinga moet zich niet ongerust maken. "Ik heb hem al lang vergeven en dat heb ik hem ook ge-sms't. Wat hij deed was onhandig, maar een doodschop was het niet. Ik weet dat hij geprobeerd heeft om contact met me op te nemen. Ik heb zijn berichtjes allemaal gelezen."

"Normaal gezien zouden we elkaar ook ontmoeten, maar door mijn vakantie in Marrakech is dat wat moeilijk. Ik heb hem laten weten dat hij zich geen zorgen hoefde te maken. Alles is oke."

Carcela is nog niet in staat om al bij de groep van Standard aan te sluiten. "Ik zal iets later dan de anderen aan de voorbereiding beginnen., rond 7 juli. Ik zal nog het meeste afzien van het gewichtsverlies."

"Voorlopig ben ik bij de minste inspanning vermoeid. Daarom slaap ik zoveel. De clubdokter zei me dat het twee maanden zal duren vooraleer ik weer de oude ben. Zelfs het bezoek van mijn familie en vrienden herinner ik me niet meer. Maar de dokter zei dat dat ook in orde komt."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties