Koster: "We slaan een andere weg in"

Melissa Maes
| 44 reacties
Koster: "We slaan een andere weg in"
Foto: © SC

Adrie Koster behoudt dan wel zijn functie als trainer bij Club Brugge, toch zal er veel veranderen voor de Nederlander. “Aanpassen? Ik heb een goed gevoel en kijk uit naar het nieuwe seizoen.”

“We konden vandaag (maandag, n.v.d.r.) net zo goed een onderling partijtje gespeeld hebben. De staf was even groot als de spelersgroep”, zegt Adrie Koster lachend aan HLN.

“Het is niet omdat ik nu omgeven word door zoveel collega’s, dat ik zelf mijn idee over voetbal moet veranderen. Dit is een teken dat we een andere weg inslaan. Elke trainer kan op zijn vakgebied nu echt met de spelers werken en verbeteringen aanbrengen.”

Club Brugge telt momenteel al acht nieuwe spelers. “Niet bij elke transfer is om mijn mening gevraagd, maar ik ben wel gevraagd naar bepaalde posities. Het is bijvoorbeeld niet zo dat we een keeper gehaald hebben, wanneer ik vond dat we geen keeper nodig hadden.”

Wat zijn de doelstellingen voor het komende seizoen? “We moeten beter doen dan vorig seizoen. We moeten hoger in de competitie eindigen, langer meedraaien in de beker en proberen Europees te overwinteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties