"Lepoint mag geen stappen overslaan"

Melissa Maes
| 11 reacties
"Lepoint mag geen stappen overslaan"
Foto: © SC

Christophe Lepoint revalideert nog steeds van zijn zware blessures na zijn auto-ongeval in januari. De AA Gent-speler wil te veel en te snel, dus heeft hoofdkinesist Frank Wezenbeek zijn handen vol om Lepoint in te tomen.

“Aan het ongeval zelf denk ik niet meer. Alleen mijn littekens herinneren me eraan. Ik had alles kunnen verliezen. Mijn carrière, mijn been, mijn leven”, zegt Christophe Lepoint in HLN.

Lepoint doet er alles aan opdat zijn ploegmaats hem niet vergeten. “Iedere morgen ontbijt ik mee op de club. Ik ga zoveel mogelijk naar de oefenmatchen. Ook in Koksijde ga ik een paar keer langs. Ik wil vermijden dat mijn collega’s me vergeten door zo dicht mogelijk bij de groep te blijven staan.”

Frank Wezenbeek ziet een gedreven patiënt, maar Lepoint wil te snel. “Mijn probleem is dat hij revalideert zoals hij speelt. Hij gaat er volledig voor. Mentaal moet ik hem intomen.”

“Het is leuk om met supergemotiveerde mensen te werken. Anderzijds schuilt er ook een gevaar in. Wij moeten hem behoeden om geen stappen over te slaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties