Beerschot zoekt sexy kontjes

Melissa Maes
| 64 reacties
Beerschot zoekt sexy kontjes
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beerschot is nog op zoek naar een sponsor voor de voetbalbroekjes van de spelers. Brouwerij Palm is de komende zes jaar partner. Ook Junkers ondersteunt het nieuw Beerschot-verhaal en tekende een contract voor de komende drie jaar.

Beerschot kiest resoluut voor verandering op het Kiel. "Het nieuw bestuur wil dat de supporters terug centraal staan, en binnen deze klantgerichte strategie hoort ook een nieuwe brouwer. Vanaf de eerste gesprekken voelden we ons perfect bij de directe aanpak en de daadkracht van Palm”, aldus Patrick Vanoppen.

“Een samenwerking met Beerschot moet een win-win overeenkomst zijn. Het is, samen met de brouwerij, onze intentie de naamsbekendheid van en de sympathie voor Palm mee te verhogen."

Marketingmanager van Junker, Stijn Van Avermaet, heeft een goed gevoel bij de overeenkomst met Beerschot. “Ook al werd de relatie tussen onze firma en de club vorig seizoen sterk op de proef gesteld, toch verbindt Junkers zich nu opnieuw aan Beerschot. De toekomstplannen van Beerschot hebben ons overtuigd en we hopen dan ook van harte dat de club die ambities de volgende jaren kan waarmaken."

Andere sponsors zijn Euphony, Quick en Hyundai. De shirtsponsoring van Beerschot is nu volledig op een na. De Antwerpse club zoekt nog een geldschieter die op de broekjes wenst te staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties