Kalezic: "Ik voel een zeer grote drive bij de spelers"

Kalezic: "Ik voel een zeer grote drive bij de spelers"
Foto: © SC

De nieuwe trainer van Zulte Waregem, Darije Kalezic, heeft er zijn eerste stage met de West-Vlaamse ploeg opzitten. Hij kon dan ook zijn eerste analyse maken.

"Ik voel een zeer grote drive bij alle spelers", wist Kalezic te vertellen. "Iedereen wil zich op een positieve manier manifesteren, en de discipline op en naast het veld is groot, zoals het echte profs betaamt

Zulte Waregem heeft er net een stage in De Panne opzitten. "De stage was de ideale gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. We hebben goed kunnen werken en er is veel gelachen. Ook de teambuilding was heel geslaagd. De integratie van de nieuwelingen verloopt voorspoedig."

De Zwitser met Bosnische roots heeft zich ook een goed beeld van de groep kunnen vormen. "We hebben duidelijk gemaakt hoe we willen werken, en op welke manier we onze doelen willen verwezenlijken. Ik heb met iedereen ook een individueel gesprek gehad op stage, en die gesprekken maken deel uit van het proces om elkaar beter te leren kennen en de verwachtingen te schetsen

"Uiteraard zijn er nog werkpunten. De spelers moeten nog beter communiceren. Ook het tempo in balbezit wil ik nog de hoogte in zien gaan. Maar dat zijn zaken waar een voorbereiding eenmaal voor dient en waar er kan aan gewerkt worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties