Jacobs: "Ze moeten zich bewijzen op het veld"

Jarryd Naegels
| 177 reacties
Jacobs: "Ze moeten zich bewijzen op het veld"
Foto: © SC

Anderlecht heeft zijn stage in het Nederlandse Tegelen erop zitten. Trainer Ariël Jacobs is niet helemaal tevreden met klagers Jonathan Legear en Matias Suarez. "Er is nog geen gesprek geweest"

Legear aast op een vertrek terwijl Suarez liet verstaan meer speelkansen te willen krijgen. Bovendien was de Argentijn niet te spreken over de trainingen van Jacobs. "Ze liggen mij niet", liet hij ontvallen.

"Dat is straf", zegt Jacobs in Het Nieuwsblad. "We hebben alleen op de korte combinate getraind. Wat hij zegt, is voor zijn eigen rekening. Ik lees geen kranten. Ik kan ook niet meer dan elf spelers opstellen."

"Zowel met Suarez als met Legear heb ik nog geen gesprek gehad. Ik maak me er ook niet druk in. Ze moeten zich bewijzen op het veld. Legear heb ik trouwens nog niet veel gezien, hij is immers veel geblesseerd geweest."

Anderlecht kampt momenteel ook met heel wat blessures. "Als er een hele ploeg in de tribune zit, dan bevordert dat de voorbereiding niet", weet Jacobs. "Er is al veel individueel getraind."

Er is dan ook nog heel wat werk. "De oefenwedstrijden hebben dat inderdaad aangetoond. Ons positiespel moet nog veel beter. De nieuwkomers integreren goed en de jongeren zijn aanwezig. Ik panikeer dus niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties