Anderlecht staat voor dubbele test in Faro

Jelle Vereecke
| 7 reacties
Anderlecht staat voor dubbele test in Faro
Foto: © SC

Anderlecht is dit weekend in het Portugese Faro voor een driehoekstoernooi met PSG en Benfica. Voor paars-wit zijn dit serieuze tests voor het naderende seizoen.

Cheikhou Kouyaté kijkt al uit naar de confrontatie met PSG van vanavond. "Het Franse voetbal is altijd al een referentie geweest voor Senegalezen", vertelt Kouyaté aan Het Nieuwsblad. "Ik ben altijd fan geweest van Olympique Marseille, de meeste van mijn vrienden zijn aanhangers van PSG. Zij bellen me al een paar dagen op om me te plagen en zeggen dat Gameiro ons zal verslinden."

"In Dakar speelden we geregeld wedstrijden OM - PSG na, tussen de wijken. Ik vergeet echter niet dat George Weah vroeger bij PSG heeft gespeeld, toch een referentie voor Afrikaanse voetballers."

Zondag staat dan een wedstrijd tegen Benfica op het programma. Nuno Gomes, Pablo Aimar en Javier Saviola zijn de grote namen bij de Portugezen, maar de vraag is vooral of Axel Witsel in actie zal komen tegen Anderlecht. De kans zit er in, want Witsel trad gisteren al aan tegen PSG.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties