De Smet: "Positieve zaken gezien tegen KV Mechelen"

Dirk Pieters
| 14 reacties
De Smet: "Positieve zaken gezien tegen KV Mechelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Karel De Smet speelde zaterdagavond zijn eerste wedstrijd op de Bosuil in het shirt van Antwerp. De centrale verdediger liet geen onaardige indruk.

“Het was mijn allereerste thuiswedstrijd en dat is toch altijd speciaal. De sfeer was zoals ik het als tegenstander al meermaals mee mocht maken op de Bosuil, maar nu waren het ook mijn supporters die het lawaai maakten en dat is toch een verschil. Het was ook niet zomaar een vriendschappelijke wedstrijd met zoveel volk.”

Over zijn eigen prestatie was De Smet tevreden. “Mijn eerste helft ging behoorlijk goed, de tweede was het iets minder. Vooral in de tweede helft kregen we heel wat werk op te knappen. We moesten de wedstrijd op het einde ondergaan en dan slikken we nog twee doelpunten. Toch moeten we niet te negatief doen. Zo waren er ook positieve zaken. Op stilstaande fasen kwamen we niet in de problemen en dat was blijkbaar wel een probleem vorig seizoen. We hebben nog drie weken tijd om er helemaal klaar voor te zijn”, aldus De Smet aan Voetbalkrant.com.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties