Beerschot-spelers worden opgevolgd met iPad-applicatie

Beerschot-spelers worden opgevolgd met iPad-applicatie
Foto: © SC

Jan Van Winckel verliet Club Brugge voor het ambitieuze project bij Beerschot. "We willen een toonaangevende club worden door innovatief en vooruitstrevend te zijn", vertelt hij. "Beerschot wil op termijn verder staan dan de andere clubs."

"We volgen onze spelers op de voet. We blijven elk moment op de hoogte van het doen en laten van de spelers. We werken al drie maanden met iPad en iPhone-applicaties. Bij Club Brugge is dat nu groot nieuws, maar bij Beerschot wordt dat al maanden gebruikt met eigen ontworpen software", zo zegt Van Winckel.

"Ook de teambuilding, die vier dagen duurde zonder bal, was vernieuwend. Iedereen verwachtte dat het minder aangenaam zou zijn voor de spelers, maar het tegendeel bleek waar. De spelers waren er zeer tevreden over."

"De spelers moeten 's morgens bij het binnenkomen, melden hoe ze zich voelen en of ze fysieke ongemakken voelen", verduidelijkt Van Winckel. "De club kan zo in één oogopslag zien waar in de toekomst de problemen kunnen liggen. We willen de zwaktes en de sterktes van elke spelers blootleggen. Door individuele begeleiding willen we de spelers beter maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties