Club voor eerste examen

Nico Wieme
| 126 reacties
Club voor eerste examen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge staat te popelen om te spelen voor de knikkers. Daar krijgen de West-Vlamingen vanavond tegen het nobele onbekende FK Qarabag de kans toe. Het vernieuwde blauw-zwart staat voor de eerste echte test van het nieuwe seizoen.

Het geloof in een goede afloop is groot bij de Bruggelingen. “We zijn er klaar voor. We zijn nu zes weken bezig met de voorbereiding en uiteindelijk train je om wedstrijden te spelen. Wel, Qarabag wordt al meteen een heel belangrijk duel”, zei Adrie Koster. “Ik ben aangenaam verrast door onze tegenstander. Zeer technisch en verzorgd combinatievoetbal. Door onze scouting heb ik een duidelijk beeld van hen.”

Bijna op volle sterkte

Voor dit belangrijke treffen kan Koster opnieuw een beroep doen op de herstelde Nabil Dirar en Ryan Donk. Daan Van Gijseghem, Jonathan Blondel en Tom Högli blijven nog even langs de kant. Maxime Lestienne en Jannes Vansteenkiste zijn terug van het EK -19; laatstgenoemde vervoegt meteen de kern.

Bij de bezoekers doet slechts één naam een belletje rinkelen, die van Nderim Nedzipi. De Macedoniër die nog voor Hertha BSC en Wolfsburg speelde, verdedigde tussen 2008 en 2010 de kleuren van Lierse. Nedzipi start tegen Club wel op de bank.

Opstellingen

Club: Coosemans - Almebäck - Hoefkens - Stenman - Zimling - Refaelov - Vleminckx - Dirar - Vazquez - Donk - Odjidja

Qarabag: Pavlovic - Garayev - Medvedev - Yusifov - Aliyev - Sadigov - Nadirov - Ismaylov - Teli - Agolli - Adamia

U kunt de Europa Leaguematch tussen Club en FK Qarabag hier LIVE volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties