Antwerp stelt Dunkovic en Dosunmu voor

Tom Billen
| 291 reacties
Antwerp stelt Dunkovic en Dosunmu voor
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Antwerp heeft 2 nieuwe spelers aangetrokken. Antun Dunkovic en Tosin Dosunmu zullen dit seizoen de Great Old naar eerste klasse moeten helpen. De 2 aanwinsten werden voorgesteld op de fandag van de club.

De fandag werd een groot succes voor de oudste club van het land. Er daagden –zoals verwacht- heel wat supporters op na de recente overname van de club. Zonet hebben we een bevestiging gekregen dat er tussen de 5500 en de 6000 fans aanwezig waren.

Gunther Hofmans en co hadden bovendien een grote verrassing in petto voor de fans. Op de fandag maakten zij bekend dat zowel Tosin Dosunmu als Antun Dunkovic een contract tekenden op de Bosuil.

Tosin Dosunmu is een 31-jarige spits die we u ongetwijfeld niet moeten voorstellen. De Nigeriaan scoorde meer dan 64 doelpunten in de hoogste klasse en werd eerder al topschutter in de hoogste afdeling bij rivaal (Germinal) Beerschot.  Hij trainde al een paar weken mee met Antwerp, maar door het transferverbod kon hij nog geen contract tekenen. De betalingen om het transferverbod weg te werken zijn nu wel voldaan, waardoor alle spelers die eerder een contract tekenden speelgerechtigd zijn voor de Great Old.

Een tweede speler die werd voorgesteld is de kleine spelmaker Antun Dunkovic. Hij komt over van KV Mechelen.  Dunkovic is een 30-jarige Kroaat die bekend staat om zijn geweldige traptechniek en overzicht. De afgelopen 2 seizoenen kwam hij evenwel niet meer zo veel aan spelen toe bij Malinwa, mede dankzij de uitstekende prestaties van Julien Gorius.

Wellicht zal Antwerp binnenkort nog enkele andere spelers voorstellen. Naast Tomasz Radzinski en Andrei Ionescu zou Jurgen Cavens nog steeds in beeld zijn op de Bosuil.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties