Reactie Losada: "Ik doe mijn best om het verschil te maken"

Maarten Verhoeven
| 33 reacties
Losada: "Ik doe mijn best om het verschil te maken"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Losada had een belangrijk aandeel in de 3-1 zege van Beerschot tegen Westerlo. De Argentijn nam twee doelpunten voor zijn rekening.

Maarten Verhoeven vanop het Kiel

Het was een gelukkige Hernan Losada die na de match de pers te woord stond. "We speelden bij momenten heel goed. Soms was het nog wat minder, maar we maken progressie. Dit is een mooi startpunt om verder te groeien."

Losada maakte twee doelpunten en een derde werd nog afgekeurd. "Ik denk dat het geen buitenspel was, maar het maakt niet uit of ik nu twee of drie keer scoor. Ik probeer mijn best te doen om het verschil te maken."

Het tweede doelpunt kwam er na een kort genomen hoekschop, gevolgd door een mooie combinatie met Malul. "Het was zeker geen geluk", zei Losada overtuigend."We hebben daarop geoefend op training. Toch hebben we nog veel werk We moeten de slechte periodes beperken zodat we vlotter kunnen winnen."

Losada had ten slotte ook nog een woordje over voor de supporters. "Het geeft me veel vertrouwen als ze mijn naam scanderen. De supporters zijn heel belangrijk voor dit Beerschot. Ik hoop dat we dit seizoen zes of zeven keer voor een vol huis kunnen spelen."

Malul, die twee assists gaf op Losada, was vol lof over zijn Argentijnse ploegmaat. "Ik ben er zeker van dat Losada nog veel zal scoren. Ikzelf geef liever een assist dan te scoren." Ook Malul was blij dat ze de fans een zegen konden schenken. "Het publiek hier is geweldig. Zelfs toen we 0-1 achter kwamen stopten ze niet met roepen en de spelers aan te moedigen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties