Reactie Koster: "Keepers hebben hun job gedaan"

Nico Wieme
| 15 reacties
Koster: "Keepers hebben hun job gedaan"
Foto: © SC

Club Brugge moest in extremis twee punten prijsgeven tegen Anderlecht. Toch vond Adrie Koster de puntendeling billijk. Ook over de rol van zijn doelmannen was de Zeeuw duidelijk. "Club gelooft in hen, anders hadden ze hier geen contract mogen tekenen."

Nico Wieme in Brugge

Adrie Koster volgde in zekere zin de analyse van collega Ariël Jacobs. "Alleen bekijkt hij het wel vanuit Anderlechtstandpunt. De eerste helft hadden wij moeite om in ons spel te komen. Dat had met de kwaliteit van de tegenstander te maken. Mijn spelers hadden meer beweging moeten tonen. Er waren voldoende goede flankvoorzetten, maar de bezetting voor doel was niet goed."

De Clubcoach gaf aan wat hij tijdens de rust aan zijn spelers gevraagd had. "Er moest meer diepgang komen. Dat gebeurde ook en we kwamen beter in de match. Dan hoop je die ook te winnen. Toen we met zijn tienen op 1-0 kwamen, leek dat ook te gaan lukken. Het einde van de match was bijzonder zuur voor ons."

Geloof in doelmannen

De twee doelman van blauw-zwart eisten een hoofdrol op door elk een strafschop te stoppen. "Mijn keepers hebben hun job gedaan. Het inbrengen van Sven Dhoest vormde voor mij geen enkel probleem. We geloven in Dhoest en Coosemans. Anders hadden ze bij Club geen contract mogen tekenen. Tot nu toe hebben ze beiden al het goede al bevestigd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties