Reactie Kljestan: "Misschien willen we volgende keer weer allebei trappen"

Kljestan: "Misschien willen we volgende keer weer allebei trappen"
Foto: © SC

Laten we de term box-to-box nog maar eens van onder het stof halen. Sacha Kljestan is zich aan het opwerken tot de ontbrekende link in het elftal van Anderlecht. Tot zijn grote frustratie miste de Amerikaan gisteren echter ook een penalty.

"Hoe ik me voel? Een beetje vreemd", zei Kljestan gisteren. "Het was een rare wedstrijd. We hadden hier misschien meer kunnen uithalen als je ziet dat we twee strafschoppen missen. Ze waren alletwee ook niet echt goed genomen."

Kljestan was aangeduid als eerste strafschopnemer, maar Jovanovic eiste de bal op. "Ik wou de eerste strafschop ook nemen, maar Jovanovic voelde zich goed en nam de bal. Dat toont dat we vertrouwen hebben in elkaar, want ik had er geen problemen mee. Vandaag missen we alletwee een penalty, maar misschien willen we volgende keer wel weer allebei trappen."

"Het is raar om te denken dat we twee punten hebben verloren. Ik weet het niet goed. We hadden meer kunnen scoren, maar we waren ook niet 100%. Het is goed dat dit nu gebeurt en niet op het einde van de competitie."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties