Lana Walleghem

Fabian Morren
| 3 reacties
Lana Walleghem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Beste lezer, ondanks de laatste dag van de transferperiode, vragen wij uw medewerking mbt de vermiste 15-jarige Lana Walleghem.

Lana Walleghem uit Deftinge (Oost-Vlaanderen) is spoorloos verdwenen sinds 20 augustus. Haar ouders en vrienden hebben al een oproep gelanceerd via Facebook en Child Alerter. Lana wordt op 30 september 16 jaar en verdween na een avondje stappen met een vriend.

 De politie onderzoekt de verdwijning intussen al en ondervroeg ook de vriend waarmee ze op stap was. Die vertelde dat ze naar de dancing Lux in Sint-Lievens-Esse wilden maar dat ze op hun stappen terugkeerden omdat de ingang er te duur was. “Volgens die jongen heeft hij haar rond drie uur afgezet aan de café Blackout in Ninove waar ze regelmatig naar toe ging.

Onrustwekkend  is dat Lana verdwenen is zonder haar identiteitskaart. Ze heeft geen geld of kleding mee genomen. De familie en vrienden starten vandaag alvast een flyercampagne in verschillende grote steden als Brussel, Gent, Antwerpen en Aalst alsook op verschillende festivals.

Lana is ongeveer 1m65 groot, heeft lang bruin haar en donkere ogen. Als gevolg van een ongeval heeft ze schaafwonden aan haar onderarmen en draagt ze een brace aan de rechterpols (type voor een polsbreuk). Lana heeft lang bruin haar, dondere ogen en meet +/- 1m65. Mogen wij iedereen oproepen die Lana heeft gezien of informatie over haar heeft om contact op te nemen met de lokale politie of bellen naar  1 van de volgende nummers:

0486/64.17.97 en 0477/45.58.57 of met het nummer 116 000 van Child Focus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties