Club: "Blijven constructief samenwerken voor stadion"

Anthony Van der Planken
| 13 reacties
Club: "Blijven constructief samenwerken voor stadion"
Foto: © SC

Het Brugse stadionproject lijkt flink wat vertraging op te lopen. De auditeur gaf immers een negatief advies in de zaak die een aantal actiegroepen voor de Raad van State tegen de bouw van een nieuw stadion instelden. Club geeft de moed echter niet op.

"Wij wachten nu op een reactie van de overheid en op de uitspraak van de Raad van State zelf", laat Club weten. "Indien de stad en de Vlaamse Regering beslissen om de plannen bij te stellen op basis van de opmerkingen van de Raad van State, zal Club Brugge samen met hen bekijken hoe we binnen de lijnen van een eventueel bijgesteld Ruimtelijk Uitvoeringsplan het beste stadion voor de club kunnen realiseren."

"Uiteraard is het jammer dat het dossier mogelijk twee jaar vertraging kan oplopen. Maar het is positief dat iedereen het er over eens is, dat Club Brugge nood heeft aan een eigen en modern stadion. En dus blijven de ambitie en de plannen behouden om binnen afzienbare tijd in een nieuw stadion te spelen. Daar blijven we met iedereen constructief aan werken, zodat onze supporters binnen een aantal jaar naar wedstrijden kunnen komen kijken in een op en top moderne infrastructuur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties