Reactie De Petter: "Alles wordt in ons nadeel gefloten"

De Petter: "Alles wordt in ons nadeel gefloten"
Foto: © SC

Voor Steven De Petter was het weeral balen geblazen. De aanvoerder van Westerlo zweert bij vechtlust, maar maakt toch ook een kanttekening bij alle pech die de Kempenaren dit seizoen al hadden.

De Petter is het alvast niet eens met de scheidsrechter over de penaltyfase. "Van waar ik stond was het zeker geen strafschop", aldus de middenvelder. "Ik heb hem zeker geen beweging zien maken en van wat ik al hoorde botste de bal van zijn lichaam op zijn arm. Als je alle onze wedstrijden analyseert, zijn er toch een paar dubieuze fases. En ze worden allemaal in ons nadeel gefloten. Dat is toch een conclusie die we maken."

"Ik hoop dat het ergste nu voorbij is. Dat dit het dieptepunt is en dat we eindelijk eens naar omhoog mogen beginnen kijken. Vandaag hebben we hier twee open kansen afgedwongen en dat is lang geleden. Ik denk wel dat we zeker een puntje verdienden. In de kleedkamer was het een sombere bedoening. We hebben ook weinig om blij over te zijn. Nu goed, we moeten blijven werken en de kopjes niet laten hangen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties