Ceulemans: "Ik bevind me in een nieuwe situatie"

Jarryd Naegels
| 8 reacties
Ceulemans: "Ik bevind me in een nieuwe situatie"
Foto: © SC

Het gaat niet goed met Westerlo. De Kempense club staat met één op achttien helemaal onderaan in de rangschikking. "We moeten onze kansen gaan afwerken."

"Ik panikeer nog altijd niet", zei de Westerlo-trainer na een nieuwe nederlaag het voorbije weekend bij Standard. Westel had net met het kleinste verschil verloren in Luik. "Het zit allemaal een beetje tegen."

"Standard krijgt een vederlichte strafschop die aan de overkant nooit op de stip zou zijn gegaan. Bovendien missen we zelf kansen die er altijd hadden moeten ingaan", weet Ceulemans in Het Nieuwsblad. "Maar ik bekijk het positief."

"Ze zeggen altijd dat op het einde van het seizoen pech en meeval in balans in zijn. In dat geval staan ons nog mooie maanden te wachten", merkt de Caje op. "De situatie waarin we nu zitten, is wel nieuw voor mij. Ik maak me echter niet ongerust. De spelers knokken er immers nog voor."

Westerlo zit in de hoek waar de klappen vallen. De gehuurde spits van Gent Shlomi Arbitman liep een contractuur op aan de adductoren en staat enkele dagen aan de kant. Jens Cools heeft dan weer twee maanden extra revalidatie nodig na zijn liesperikelen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties