Vargas: "Niet forceren, zodat ik niet herval"

Melissa Maes
| 261 reacties
Vargas: "Niet forceren, zodat ik niet herval"
Foto: © SC

Ronald Vargas is overtuigd dat hij na zijn knieblessure weer het oude niveau zal vinden. De wedstrijd van AEK Athene komt te vroeg, maar de Venezolaan zou bijna speelklaar zijn. Daarnaast praat Vargas ook over zijn transfersoap.

“Na die revalidatie heb ik veel zin om weer te voetballen en mijn conditie wordt elke dag beter. Alleen mag ik me niet forceren, zodat ik niet herval. Op training ben ik nog wat bang in de duels, maar dat is normaal”, laat Ronald Vargas weten aan LDH.

“Hoe sterk ik zal terugkeren, valt niet exact te voorspellen. Maar ik heb goede hoop. Eind september wil ik mijn eerste minuten spelen.”

Vargas had het ook over zijn transfer van Club Brugge naar Anderlecht. “Kritiek hoort bij ons vak. Het is belangrijk dat de mensen weten waarom ik voor Anderlecht koos.”

“Toen het nieuwe bestuur bij Club Brugge kwam, zijn mijn problemen begonnen. Met dat bestuur kon ik niet werken. Als je zou weten hoeveel ik bij Brugge verdiende terwijl ik één van de beste spelers was. Ik werd er niet naar waarde geschat.”

“Anderlecht betaalde 2,5 miljoen voor een geblesseerde speler. Wat een contrast. Paars-wit vocht voor mij, nu ben ik bereid om te vechten voor Anderlecht.”

“Natuurlijk was het voor de supporters van Club Brugge een shock, maar de meesten appreciëren ook wat ik voor Brugge gedaan heb. Ik voel geen enkele rancune. Al wordt 14 januari wel speciaal als het Anderlecht-Club Brugge is. Ik zag de heenmatch op televisie.”

“Wij waren beter terwijl we een viertal geblesseerden hadden en Brugge alleen Refaelov miste. Dat is een positief teken. Ik vind het trouwens leuk dat Club Vazquez en Refaelov omschrijft als spelers van het niveau Vargas. Ik heb dan toch iets betekend ginder.”

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties