Reactie Ceulemans: "Arbitman weet de goal staan"

Fabian Morren
| 3 reacties
Ceulemans: "Arbitman weet de goal staan"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Grote opluchting bij Westerlo en Jan Ceulemans na de eerste overwinning van het seizoen. "Onderschat dit soort wedstrijden niet", reageert de Westelse trainer.

Fabian Morren vanuit Westerlo

"Ik ben uiteraard tevreden. In de eerste helft acteerden we te nerveus. STVV heeft enkele goede voetballers en die gaven we te veel ruimte. Voor hetzelfde geld scoren zij en dan hadden we daar niks op te zeggen", analyseert Ceulemans.

"In de tweede helft scoorden we snel en vooral na de tweede goal hadden we het goed onder controle. We gaven geen kansen meer weg. Hopelijk geeft dit vertrouwen zodat we de komende wedstrijden rustiger kunnen aanvatten."

De term rustiger is een bewuste woordkeuze van Ceulemans. "Je moet dit soort matchen niet onderschatten", zegt hij. "Meestal worden die gespeeld met zeer veel stress en dat was nu niet anders. Slechts één keer op de tien speel je onder zo'n omstandigheden een goeie wedstrijd."

Westerlo lijkt wel weer zijn goaltjesdief te hebben gevonden: Shlomi Arbitman. "Hij scoort ieder seizoen zijn doelpunten, ook vorig jaar bij AA Gent. Het is een jongen die het doel weet staan. Dat heeft hij in het verleden al meermaals bewezen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties