Arbitman: "Ceulemans heeft uren op me ingepraat"

Melissa Maes
| 8 reacties
Arbitman: "Ceulemans heeft uren op me ingepraat"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Shlomi Arbitman is weer helemaal terug. Bij AA Gent kreeg de Israëliër amper speelkansen, maar op uitleenbasis bij Westerlo bloeit de spits weer helemaal open. “Dankzij Jan Ceulemans, die uren op mij heeft ingepraat.”

“Vorige maand scoorde ik op de schaal van geluk één op tien. Ik was in Gent met erg veel hoop aan het seizoen begonnen, omdat Sollied beloofd had dat ik een rol van betekenis zou spelen in zijn team”, zegt Shlomi Arbitman in HLN.

Dury was weg en ik dacht dat alles zou verbeteren, maar niet dus.Tegen Cercle Brugge mocht ik vijf minuten spelen en daarna niets meer en dat terwijl ik vorig seizoen toch zeven keer had gescoord.”

Op het einde van de transferperiode liet AA Gent Arbitman weten dat hij naar Westerlo kon. “Emotioneel zat ik er toen door, ik wilde in Gent blijven. Ik wilde vechten voor mijn plaats en de fans, want die draag ik in mijn hart.”

“Maar Jan Ceulemans is speciaal naar Gent gekomen en heeft uren op mij ingepraat. Hij liet me merken dat hij op me rekende en ik dacht: “Eindelijk een coach die weer volop in mijn gelooft”. Daarom dat ik hem na mijn eerste goal zaterdag in de armen sprong. Hij is de man die mij gered heeft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties