Bankzitter Kuyt: "Ik ben ontgoocheld"

Jim Bogaert
| 7 reacties
Bankzitter Kuyt: "Ik ben ontgoocheld"
Foto: © SC

Dirk Kuyt is dit seizoen niet meer de vaste waarde die hij vorig seizoen bij Liverpool nog was. Starten in het elftal van Dalglish is geen evidentie meer voor de Nederlander. “Mijn verwijzing naar de bank toont aan hoe sterk het Liverpool van vandaag is”, aldus Kuyt in The Guardian.

Liverpool Mangaer Kenny Dalglish kiest vaak voor zomeraankoop Jordan Henderson waardoor Kuyt meer dan hem lief is op de bank belandt. “Ik ben ontgoocheld”, geeft Kuyt toe. “Ik ben altijd al ontoocheld geweest wanneer ik buiten het team viel. Maar dat maakt me ook vastberadener op nog harder te trainen zodat ik bij mijn volgende kans een toppresatie kan leveren.”

Kuyt vergelijkt het team van dit seizoen met het Liverpool dat in 2007 de Champions League-finale verloor tegen AC Milaan. “Zoals toen hebben we nu ook een enorm brede kern. Iemand als Bellamy is bijvoorbeeld een sterke toegevoegd waarde voor het team”, geeft Kuyt aan. “ We mogen gerust ambitieus zijn en hoog mikken dit seizoen”, besluit de Nederlandse International.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties