Interview Jorgacevic: "Een straf? Ik streef fair play na"
Melissa Maes
| 51 reacties
Jorgacevic: "Een straf? Ik streef fair play na"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic riskeert een straf voor zijn duel met STVV-verdediger Sascha Kotysch. Op basis van televisiebeelden wil het bondsparket de zaak onderzoeken. “Ik wilde hem zeker geen pijn doen.”

Bojan Jorgacevic laat aan onze redactie weten dat hij nooit de bedoeling had om Sascha Kotysch hard aan te pakken. “Ik keek alleen maar naar de bal. Kotysch kwam ter hoogte van mijn borst en ik ging volledig voor de bal en legde me dan op de grond om die zeker niet meer te lossen. Het hoofd van Kotysch zat er jammer genoeg tussen.”

“Ik wilde Kotysch zeker niet zo hard aanpakken. De adrenaline stroomde door mijn lijf en ik wilde absoluut die bal, dus misschien ging ik wel iets harder neer dan anders. Het is voetbal, maar ik heb onmiddellijk mijn excuses aangeboden.”

“Het is belangrijk dat niemand geblesseerd raakte tijdens dat duel. Ik zou het raar vinden mocht ik voor die fase een straf krijgen. Ik streef altijd voor de volle honderd procent naar fair play”, besluit de doelman van AA Gent.

Ook Davino Verhulst kan een straf krijgen voor zijn gedrag tijdens die match. In de blessuretijd kreeg Bram Castro rood en moest de nieuwe doelman van STVV invallen. Verhulst trapte na op Bernd Thijs die net een strafschop had benut.

Beide fases werden niet opgemerkt door scheidsrechter Janssen, dus zal het bondsparket die alsnog onderzoeken aan de hand van televisiebeelden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties