Ref moet lijnrechter even naar kleedkamer sturen

Ref moet lijnrechter even naar kleedkamer sturen
Foto: © SC

Commotie tijdens een wedstrijd in tweede provinciale. Een incident dat zelfs de nationale pers haalde: in de topper tussen Eizeringen en Strombeek stuurde scheidsrechter Van Praet zijn grensrechter naar de kleedkamer.

Eizeringen speelde op eigen veld tegen Strombeek, maar het waren niet de spelers die met elkaar in de clinch gingen, wel de grensrechter met de supporters. Zo zou er een woordenwisseling ontstaan zijn tussen de supportersclan van Eizeringen en grensrechter Christophe Melis. Die had volgens hen een paar keer te veel voor buitenspel gefloten.

Volgens ooggetuigen werd er één en ander over en weer geroepen, waarbij de grensrechter zich volgens bepaalde bronnen ook niet onbetuigd liet. Er werden enkele communautaire zaken geroepen en tijdens de rust ging Melis - in burgerplunje - verhaal halen bij de supporters. Scheidsrechter Vincent Van Praet kwam tussenbeide en stuurde zijn grensrechter naar binnen om af te koelen. Eerst wou deze niet meer verder fluiten, maar na tussenkomst van de aanwezige controleur deed hij toch door. In de tweede helft gebeurden er dan geen incidenten meer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties