Reactie Gillet: "Had beloofd dat ik ging dansen"

Gillet: "Had beloofd dat ik ging dansen"
Foto: © SC

Guillaume Gillet en wedstrijden tegen Standard, het is het perfecte huwelijk. De middenvelder scoorde in de laatste vier Clasico's telkens één keer.

Tevens is Gillet samen met Suarez topschutter van Anderlecht. "Maar dat maakt niet veel uit. Wat we moeten onthouden is het collectieve werk dat we vandaag hebben verricht", zei Gillet na de wedstrijd. "We hebben heel goed gespeeld. In de eerste helft waren we misschien niet efficiënt genoeg, maar dat hebben we in de tweede goedgemaakt."

Gillet was ook de man die Mbokani er van weerhield de penalty te trappen. "Ik heb hem uitgelegd dat het voor Wasyl heel belangrijk was om die strafschop te kunnen trappen. Om zo mee te delen in het succes dat we vandaag behaalden. Zeker na de moeilijke tijd die hij gekend heeft. Zo heeft hij die periode kunnen afsluiten. Dieu was heel groots en een echte ploegspeler. Hij gaf de bal onmiddellijk af."

De rechtsmidden vierde zijn goal met een dansje. "Ik had het beloofd aan een paar vrienden. Ik ben misschien niet de beste danser, maar dat trek ik me niet aan. Het was ook een ontlading, want we hadden die nederlaag in de play-offs niet vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties