Reactie Meunier: "Tactische training heeft geloond"

Nico Wieme
| 44 reacties
Meunier: "Tactische training heeft geloond"
Foto: © SC

Halfweg de eerste helft rondde Thomas Meunier een perfect uitgevoerde counter af voor Club Brugge. "We hebben verdiend gewonnen", vond de Waal.

Nico Wieme vanuit Brugge

Thomas Meunier mocht tegen AA Gent een niet volledig fitte Lior Refaelov vervangen. De Brugse youngster deed dat met verve en scoorde bovendien de belangrijke openingstreffer. "Dat was een mooie tegenaanval. Nadat ik de bal had gekregen, kapte ik mijn tegenstander uit en werkte beheerst af. Dit is een verdiende zege. We toonden ons zeer efficiënt in de waarheidszone."

De linkerflankspeler van blauw-zwart had een verklaring voor die haarscherpe counter. "We hebben de voorbije week veel op tactiek getraind. Onze coach wist dat er mogelijkheden zouden liggen op de counter. Die tactische trainingen hebben geloond."

Speelkansen

Op het einde van de match moest Meunier noodgedwongen naar de kant. "Ik had de bal keihard op mijn borst gekregen en kon nauwelijks nog ademen. Ik ben meer dan tevreden over mijn match en over de kansen die ik hier bij Club krijg. Dit had ik nooit verwacht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties