Reactie Suarez: "Toch ook beetje revanche"

Suarez: "Toch ook beetje revanche"
Foto: © SC

Matias Suarez liet zich weer van zijn beste kant zien. Met een assist en een goal was de Argentijn weer in grootse doen. Zo lang heeft hij sinds hij bij Anderlecht is nog nooit op niveau gespeeld.

Johan Walckiers in Anderlecht

Suarez speelde in de rug van Mbokani een vlekkeloze partij. "Ik wist dat we gingen winnen", lachte Suarez. "Ik had echter nooit gedacht dat we met zo'n resultaat gingen zegevieren. We spelen altijd om te winnen, maar vandaag was ook de manier waarop sterk. Ik heb nog nooit een wedstrijd op deze manier en met deze score gewonnen. Het was ook wel een beetje revanche voor de 1-3 nederlaag van vorig seizoen in de play-offs. Dat maakte deze wedstrijd ook speciaal."

De samenwerking met Jovanovic en Mbokani verliep ook weer schitterend. "Ik voel Milan heel goed aan. Ik kan hem altijd vinden op een terrein. En ook Dieu heeft me vandaag verrast", zei de aangever van de eerste goal. "Jovanovic kwam me bedanken voor de assist, maar het is de verdienste van alletwee. Hij heeft het nog moeten afmaken."

"Ik voelde me vandaag heel vrij. Ik was altijd aanspeelbaar en kon de zestien ingaan wanneer ik wou. Het is heel moeilijk om te zeggen of wij nu zo sterk waren of Standard zwak, maar ik hou het bij het eerste. Ik wou ook scoren voor het publiek dat me altijd blijven steunen is, zelfs in moeilijke tijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties