Sneijder niet bezorgd over kwakkelend Inter

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Sneijder niet bezorgd over kwakkelend Inter
Foto: © SC

Wesley Sneijder (foto) keert vanavond terug in de selectie van Inter voor het CL-duel tegen Lille OSC. De Nederlander was drie weken uit roulatie met een liesblessure. Hij zag tijdens zijn afwezigheid Inter geweldig zwak spelen.

"We hadden het in het begin van het seizoen inderdaad niet verwacht dat we uit zes wedstrijden maar vier punten zouden puren. We hebben wel nog een jaar om de schade te herstellen. Het is nu belangrijk om overwinningen te gaan boeken. We moeten als team samen knokken en weer een geheel worden. We hebben haast dezelfde spelersgroep als twee jaar terug en toen wonnen we wel alles", aldus Wesley Sneijder in Voetbal International.

"Ik maak me eigenlijk geen zorgen om onze situatie. Ik heb een heel goed gevoel bij dit Inter. We moeten vanavond domineren tegen Lille. We kunnen vanavond de goede dingen meenemen van de afgelopen weken en de slordigheden achterwege laten. Het is ook een mentale kwestie. Als je te lang niet wint, word je zenuwachtig en de druk van buitenaf wordt ook groter", besluit Sneijder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties