Zulte Waregem pakt uit met After Work Party

Zulte Waregem pakt uit met After Work Party
Foto: © SC

Zulte Waregem organiseert op 26 oktober de eerste After Work Party in een Belgisch voetbalstadion. Vanaf 17 uur is iedereen welkom in Studio Essevee met een gratis aperitief. “In combinatie met de topmatch tegen Standard.”

Volgende week woensdag treft Zulte Waregem Standard voor de achtste finale van de Beker van België. De thuisploeg pakt dan voor het eerst uit met een After Work Party. Naast feesten kunnen de aanwezigen ook genieten van een wokbuffet.

DJ Semafoor heeft er alvast veel zin in. “Ik was onmiddellijk verkocht voor het idee. Dit is toch wel een heel unieke locatie en formule om met de collega’s of vrienden naartoe te komen. En in combinatie met een topwedstrijd tegen Standard dan nog, dat maakt het helemaal uniek. Wie weet laten we een Essevee-speler een plaatje draaien.”

Het programma: om 17 uur een gratis aperitief en vanaf 18 uur start het feest en kan het wokbuffet worden aangevallen. Om 20 uur staat de Bekerwedstrijd gepland. Na de match is er opnieuw muziek en zullen er belegde broodjes worden voorzien. In voorverkoop betaal je 35 euro voor dit alles, aan de deur veertig euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties