Meeuws: "Ik kan eindelijk naar huis"

Melissa Maes
| 4 reacties
Meeuws: "Ik kan eindelijk naar huis"
Foto: © SC

Walter Meeuws mocht afgelopen zaterdag het El-Salamziekenhuis in Cairo verlaten. De trainer van Wadi Degla, de zusterclub van Lierse, hield een eenmalige persconferentie. “Ik weet dat iedereen benieuwd is hoe het met mij gaat.”

“Het spijt me om te moeten zeggen dat ik vooral erg bedroefd ben omwille van het verlies van Khaled Mohamed, een jongen die ons altijd geweldig heeft geholpen. Ik wil vooral Maged Samy, Maged Helmy, Ali Abu-Greisha, Hazem Khairat, onze staf en onze spelers danken voor hun enorme steun. Het is een bewijs dat we een sterke groep vormen, zowel op als naast het veld”, aldus Walter Meeuws.

“Mijn eigen toestand is veel beter nu. Maar ik heb nog een hele revalidatie voor de boeg. Daarna zal ik opnieuw mijn taak opnemen als coach van Wadi Degla. Ik ben trots dat ze zonder mij alvast met 2-1 wonnen van Bani Sowaif. Ik zal mijn best doen om zo snel mogelijk opnieuw als trainer te fungeren.”

“Ik dank uiteraard ook mijn hele familie voor hun steun. En ook alle mensen die me hebben laten weten dat ze in gedachten bij mij waren. In het bijzonder dank ik ook de Egyptische mensen die bloed hebben gegeven. Ik had veel bloed verloren tijdens het ongeval. Door de transfusies stroomt er nu veel Egyptisch bloed door mijn lichaam.”

“Een laatste woord van dank is er voor de staf van het El-Salamziekenhuis. Ik ben meer dan trots en ik prijs me gelukkig dat Egypte zo een fantastisch ziekenhuis heeft. Ik kan eindelijk naar huis en daar ben ik bijzonder opgelucht over”, besluit Meeuws.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties