Ceulemans: "Misschien beter zelf handdoek gooien"

Mathias Dumarey
| 16 reacties
Ceulemans: "Misschien beter zelf handdoek gooien"
Foto: © SC

Volg Westerlo nu via WhatsApp!

Jan Ceulemans (foto) zal het als trainer nog niet vaak hebben meegemaakt bij Westerlo dat fans om zijn ontslag schreeuwen. De 'Caje' trekt er zich echter niet al te veel van aan en gooit wat ironie in de strijd.

VC Westerlo speelt een belangrijke thuiswedstrijd tegen Lokeren vanavond. Een kans wordt het om weer wat punten te sprokkelen en de weg naar boven in te zetten. Jan Ceulemans, trainer van de Parel der Kempen, vreest niet voor zijn job, ook niet na een verlies tegen Lokeren.

"Supporters betalen om naar wedstrijden te komen en mogen dus roepen wat ze willen. Ze mogen allemaal zeggen dat het mijn fout is, maar de mensen zouden wel wat realistischer mogen worden. Westerlo is een kleine club. Na dertien jaar is het ook niet onlogisch dat het ook eens een jaar helemaal tegen zit", zegt Ceulemans in de kranten.

Ceulemans is ook realist genoeg dat resultaten veel bepalen in het voetbal. "Ze bepalen alles en dat zal ook zo bij mij zijn. Als dit blijft duren, is er maar één remedie en dat is een ontslag. We kunnen niet blijven verliezen. Mocht ik het gevoel gaan krijgen dat de groep niet mee met me verder wil werken, dan zal ik zelf wel stoppen. Een signaal in die richting heb ik wel nog niet gekregen", besluit de Caje.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties