Reactie Losada: "Blijkbaar ben ik zeer efficiënt"

Melissa Maes
| 9 reacties
Losada: "Blijkbaar ben ik zeer efficiënt"
Foto: © SC

Beerschot won zaterdag met 2-0 van Bergen. Hernan Losada scoorde al zijn zevende doelpunt van het seizoen. “Ik heb geen doel vooropgesteld qua aantal doelpunten.”

“Het meeste wat ik in het verleden heb bereikt is negen doelpunten in een seizoen, nu hoop ik toch zeker de dubbele cijfers te halen”, reageert Hernan Losada op de clubwebsite.

“Normaal zou je verwachten dat ik als middenvelder meer assists zou geven dan dat ik zelf zou scoren, maar blijkbaar ben ik zeer efficiënt: als ik een kans krijg, wordt het meestal een goal.”

“Bij de vrije trap was het de intentie om op die manier te schieten. Ik had gevraagd aan Rodrigo Rojas en Adnan Custovic om het zicht van de doelman te belemmeren en dat is gelukt."

"Kwaliteiten om play-off 1 te halen"
"We wisten dat Bergen een heel goed team is, met verschillende goeie spelers in de rangen. Maar wij hebben zelf ook de kwaliteiten om play-off 1 te halen. Dat is mijn persoonlijke ambitie. Ik hoop dat de rest van de club daarin volgt.”

“Onklopbaar thuis? Dat woord wil ik niet in de mond nemen, omdat dat gevaarlijk is. Voor de supporters is het echter wel belangrijk. Hun steun op het Kiel is onmisbaar. Nu wordt het tijd dat we buitenshuis meer gaan winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties