Reactie Verkempinck: "Vermoeidheid is zeer zwak excuus"

Fabian Morren
| 10 reacties
Verkempinck: "Vermoeidheid is zeer zwak excuus"
Foto: © SC

Rudi Verkempinck vond dat vooral de zwakke eerste helft van Club Brugge aan de basis lag van de nederlaag bij Standard. "Daar hebben we het laten liggen", zei de Club-coach.

Stadsgenoot Cercle Brugge staat in de stand nu al boven Club. “Ik kijk vooral terug naar deze wedstrijd. De eerste helft vond ik absoluut niet goed. Standard kreeg te veel ruimte. We zorgden niet voor voldoende druk naar voor", analyseerde Verkempinck.

Lag het aan de vermoeidheid na de Europese wedstrijd van donderdag? “Dat zou een zeer zwak excuus zijn. We zijn profs, Standard heeft hetzelfde gedaan. De eerste helft was zwak. Dat moeten we eerlijk toegeven. “

“In de tweede helft ging het wel goed en er waren voldoende kansen om er een gelijkspel nog uit te slepen. We hebben het vooral laten liggen in de eerste helft.”

“Geluk moet je ook afdwingen. Dat hebben we geprobeerd op het einde, maar dat is niet genoeg. Je moet scherp zijn vanaf het begin. Het kon gelijk zijn, maar het is niet. De zaak is dat we drie punten verloren hebben en dat we moeten herbeginnen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties