Reactie Reza: "Geprobeerd iedereen bezig te houden"

Reza: "Geprobeerd iedereen bezig te houden"
Foto: © SC

Geen tiende goal voor Reza tegen Anderlecht. De aanvaller moest opboksen tegen een overmacht aan verdedigers en kwam maar één keer in positie om te scoren.

Johan Walckiers in Anderlecht

Het was wel een goeie kans die hij kreeg na tien minuten. "Een heel goede", zuchtte de Iraniër. "De bal stuitte net iets te hoog waardoor mijn schot niet goed genoeg was. Nu goed, volgende keer beter. Het was ook tegen Anderlecht. Dat is een topploeg. Samen met Club Brugge vind ik hen dé kandidaat voor de titel."

Reza moest zich proberen door te zetten tegen Deschacht en Kouyate. Geen sinecure voor de spits. "Het was niet makkelijk inderdaad", aldus Reza. "Ik heb geprobeerd iedereen bezig te houden, maar tegen zulke mannen is dat een moeilijke opgave. In de tweede helft kreeg ik iets meer ondersteuning en dan liep het ook beter."

Bij STVV hadden ze ook geen rekening gehouden met puntenwinst tegen Anderlecht. "Volgende week is belangrijker voor ons, want tegen onze rechtstreekse concurrenten moeten we punten pakken. En dat lijkt OHL toch te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties