Reactie Suarez: "Ik ben veranderd in positieve zin"

Suarez: "Ik ben veranderd in positieve zin"
Foto: © SC

Midden november en Matias Suarez blijft toch nog scoren. De Argentijnse spits van Anderlecht maakte er twee tegen STVV en dikte zijn seizoenstotaal aan tot zes.

Johan Walckiers in Anderlecht

Eén keer met de voet en één keer met het hoofd, Suarez was weer beslissend. "De sleutel was dat we vanaf de eerste minuut er volledig voor gegaan zijn", zei Suarez. "We wilden ook revanche na het verlies tegen Cercle. We speelden een heel goeie eerste helft, daarna zijn we wat op de rem gaan staan. We wilden meer met de bal lopen, we speelden kalmer."

Het was misschien niet de beste wedstrijd van Suarez, maar het was wel de eerste keer dat hij twee keer scoorde in de competitie voor Anderlecht. "Je hebt gelijk als je zegt dat dit niet mijn beste match was, maar ik scoor wel twee keer. Dat is niet het belangrijkste, maar wel dat die twee goals de drie punten opleveren. Je ziet dat ik vertrouwen heb, dat ik niet meer twijfel. En de ploegmaats hebben ook vertrouwen in mij."

De vorige seizoenen daalde het niveau van de warmbloedige Argentijn eens de winter in zicht was. Daar heeft hij zich echter over gezet. "Ik wil bewijzen dat ik me volledig aangepast heb aan het klimaat. Dit seizoen zie je een andere Suarez. Ik ben veranderd en ik denk alleen maar in positieve zin."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties